Overblog
Edit post Follow this blog Administration + Create my blog

2014-08-17T21:47:08+02:00

Piesele vestimentare in care trebuie sa investesti in aceasta iarna?

Posted by
Piesele vestimentare in care trebuie sa investesti in aceasta iarna?

Se apropie iarna cu pasi repezi, iar din vitrinele magazinelor deja ne zambesc frumos piesele din noile colectii. Se vad clar culorile, modelele si texturile care se vor purta si, daca ai putea, ti le-ai cumpara pe toate. Insa, peste 3 luni stii ca iar vor aparea noutati si portofelul tau nu poate tine pasul cu setea de cumparaturi. De aceea, este bine sa te limitezi la cateva piese vestimentare cu care sa fii la moda, dar care sa treaca si testul timpului, nefiind nevoita sa le uiti in dulap peste cateva luni.

In primul rand, ai nevoie de o geaca de iarna de dama, din piele ecologica, scurta. Gecile de piele ecologica de anul acesta sunt in culori precum negru, bleumarin, maro sau visiniu. Alege-o pe cea care crezi ca iti complimenteaza cel mai bine trasaturile fetei, culoarea pielii si culoarea parului, dar gandeste-te si ce mai ai in dulap, ca sa stii cum sa o asortezi. Evident, cea mai usor asortabila este cea pe negru. Cea mai pretentioasa este cea pe visiniu. Alege un model scurt, cu accesorii metalice de calitate si rezerva-ti o suma frumusica pentru ea: gecile de piele au un pret destul de ridicat insa, daca stai sa te gandesti ca sunt piese vestimentare ce trec proba timpului, parca investitia merita.

Este rece afara, asa ca ai nevoie de un trench. Si anul acesta, trench-ul crem ocupa un loc de cinste. Daca detii deja o geaca de piele neagra, nu te orienta catre un trench tot negru sau inchis la culoare, ci alege unul gri sau nisipiu. Trenchul este bine sa fie unul cu o croiala clasica, cambrata, cu un rand sau doua de nasturi si cordon in talie. Alege o lungime midi, pana la genunchi, pentru ca il poti purta in foarte multe combinatii si iti da si un aer de sobrietate. Materialul trebuie sa fie unul care sa nu se sifoneze, deci ai grija la cabina de proba sa urmaresti daca trench-ul tau face cute la mana, in zona cotului. Daca face, atunci lasa-l la raft si continua cautarea.

In materie de incaltaminte de iarna, cea mai buna investitie din aceasta iarna ar putea fi o pereche de cizme de calarie, cu accesorii metalice, din piele ecologica groasa, de calitate. Culorile sunt cam aceleasi, insa vedetele sunt cizmele burgundy. Nu sunt greu de asortat, doar ca trebuie sa mentii o linie destul de simpla a tinutei, in rest. Cizmele de calarie sunt foarte comode, trainice, le poti purta si atunci cand afara ploua si chiar si pe zapada. Avand in vedere faptul ca si anul trecut au fost pe val, ceva ne spune ca sunt piese care nu vor iesi din moda prea curand.

In materie de cardigane sau tricotaje, alege un cardigan simplu, pana la genunchi, de culoare gri sau o capa, bej sau gri. Sunt piese vestimentare care nu se demodeaza si care te pot scoate din incurcatura atunci cand nu stii ce sa pui peste.

In materie de pantaloni sau bluze, iarna aceasta nu ne aduce mari noutati, deci te poti mentine pe linia trendy si cu ce ai deja prin dulap.

See comments

To be informed of the latest articles, subscribe:

Girl Gift Template by Ipietoon - Hosted by Overblog