Overblog
Edit post Follow this blog Administration + Create my blog

2017-01-17T10:36:20+01:00

Ce restaurant chinezesc alegem, in Bucuresti?

Posted by Marisa

In Bucuresti exista o multime de restaurante, care mai de care mai exotice, desi majoritatea sunt cu specific românesc sau international. Următorul pe lista preferintelor bucureștenilor este specificul italienesc, astfel ca exista foarte multe trattorii. Chinezariile sunt si ele pe placul locuitorilor orașului de pe Dambovita sunt ca atare sunt foarte multe restaurante chinezesti in București, dar la fel de adevarat este ca sunt multe in care calitatea lasă de dorit (la multe dintre ele). Daca ne gandim și la igienă precară pe care știm că o manifestă poporul chinez în exil, începem să ne întrebăm cu seriozitate daca vrem sa mancam intr-un adevărat restaurant chinezesc.

 

Fără doar și poate exista câteva restaurante care pot fi recomandate pentru un regal culinar cu specific chinezesc. Printre acestea se numără restaurantul Orașul Interzis, restaurant cu vechime în peisajul bucureștean, care încântă papilele gustative ale celor care îi trec pragul de peste 7 ani de zile.

Acest restaurant este indicat și persoanelor care au un stil de viata vegetarian sau vegan, felurile de mâncare fiind vegane "by default", sau putând fi veganizate cu usurinta.

>Personalul este foarte amabil și alături de ambientul elegant iesit din sfera de kitsch tradițional chinezesc, întregește atmosfera placuta.

Printre recomandările culinare cu care va puteti delecta la orașul interzis enumerăm varza Gan Guo, urechi de lemn trase la tigaie cu usturoi, conopida Gan Guo, cartofi in sos iute acrișor și broccoli în sos alb.

Fără doar și poate, intr un restaurant chinezesc autentic precum cel de scris mai sus puteți experimenta minunatele preparate care au facut istorie.

Vezi mai multe articole despre stiluri de viata, pe http://creamvertise.ro/

See comments

To be informed of the latest articles, subscribe:

Girl Gift Template by Ipietoon - Hosted by Overblog