Overblog
Edit post Follow this blog Administration + Create my blog

2016-04-27T18:01:02+02:00

Vrei sa-ti cumperi un catel?

Posted by Marisa

Desi la prima vedere e o treaba usoara, pentru o femei nu e usor sa-si aleaga partenerul patruped. Si asta este foarte bine, fiindca trebuie sa tii cont de foarte multe aspecte atunci cand iei o asemenea decizie. E vorba despre un suflet care-ti va fi aproape ani buni din viata (sau cel putin asa ar trebui sa se petreaca lucrurile).

Daca vrei un caine de paza, serios si impresionant, poti alege o rasa cu istorie veche precum Cane Corso. Este un caine deosebit, omologat destul de recent, si care are origini in Peninsula Italica. In antichitate era folosit in lupte de catre legiunile romane, asa ca poti fi sigura ca te poate apara si pe tine. Tine cont de faptul ca-i va trebui spatiu larg, fiind un caine masiv, care poate ajunge pana la 80 de kilograme de muschi.

Daca vrei o jucarica pe care s-o plimbi in mall, orienteaza-te spre un teckel, chiar daca ti se va spune ca nu mai sunt la moda. In SUA fac furori si sunt extrem de indragiti. In plus, este o rasa omologata de mult timp si problemele de imperecheri cu alte rase sau consangvinitate sunt foarte reduse. Daca adaugi si faptul ca sunt foarte caraghiosi si veseli, iti dai seama tocmai ai ales un companion pe cinste.

Totusi, cea mai potrivita si umana alegere ar fi aceea de a incerca sa adopti un catel oropsit din adaposturile publice. Poti fi sigura ca te va iubi neconditionat intreaga lui viata.

See comments

To be informed of the latest articles, subscribe:

Girl Gift Template by Ipietoon - Hosted by Overblog